Dobrodošli

TeaTime je pravo mjesto za tebe ako tražiš informacije, alate i motivaciju koji će malo ubrzati tvoj put prema karijeri (i životu) kakav želiš.

 

Možda sam naivna. Ali ja vjerujem da se može uspjeti ovdje i sada. Kada kažem ovdje, mislim na Hrvatsku. Kada kažem sada, mislim na ovo vrijeme krize i promjena.

Diplomirala sam i ušla u poslovni svijet s velikim očekivanjima. Ali nisam znala od kuda bih krenula. Točnije, uopće nisam znala što želim. Osim da želim mijenjati svijet, što je daleko od održivog poslovnog modela.

Imala sam nepresušnu količinu energije, entuzijazma i motivacije. Ali nisam imala iskustvo, alate i metode, nisam poznavala pravila poslovnog svijeta. A da bi uspio u bilo kojoj igri, moraš poznavati pravila.

Također, moraš imati dobar tim. Jedan od najpoznatijih citata kaže: Ti si prosjek 5 ljudi s kojima provodiš najviše vremena. Odnosno, s kim si, takav si.

 

Što nas dovodi do pitanja: Zašto TeaTime?

Sada, par godina kasnije, sam malo pametnija. I neke stvari sam savladala i naučila (obično na vlastitim greškama).

Za početak, znam da ako imaš nepresušnu količinu energije, entuzijazma, motivacije i vjeruješ da se može uspjeti ovdje i sada – već imaš sve što ti treba.

A ako pritom želiš ubrzati svoj put prema uspjehu, TeaTime bi ti se mogao svidjeti.

Na TeaTimeu s tobom dijelim sve ono što bih voljela da sam znala na početku karijere.

…i sve što učim sada, par godina kasnije.

Ovdje ćeš pronaći primjenjive alate i metode, korisne informacije i iskustvo koje sam stekla metodom pokušaja i promašaja, a koje će ti pomoći da konačno shvatiš što želiš i što prije kreneš u realizaciju svojih ciljeva.

 

Također, još jedna od zanimljivosti su i TeaTime epizode, iliti čajanke, s ambicioznim, kreativnim i pozitivnim mladim ljudima čije su priče istovremeno korisne i motivirajuće. Dodaj nove ljude u svoj (virtualni) krug jer TeaTime je jedna velika čajanka za sve one koji mijenjaju stvari, ovdje i sada.

 

Istraži, klikni na ono što te zanima, pronađi nešto za sebe.

Veselim se upoznati te.

 

Ostani u kontaktu
Hej ti! Ako ti se sviđa TeaTime pruži priliku i TeaTime newsletteru. Jednom tjedno primit ćeš mail s novostima i jednom idejom o kojoj neću pisati nigdje drugdje. Kratko i slatko. 🙂
Tvoji podaci će biti na sigurnom. Obećajem.

4 Comments

 1. 19.03.2017
  Reply

  pričaš mojim jezikom-nastavljam te čitati svakako!

  • 26.03.2017
   Reply

   Hvala, veselim se! 🙂

 2. 21.05.2017
  Reply

  Tnx Tea,
  iako sam starija..mislim da nikad nije kasno da se počne radit ono što voliš..Ti si u ovom članku dala mladima snage da ostanu svoji..rado ću te pratiti..i pokušati uz tvoju pomoć doć do svog cilja, a to je:kako privući stariju generaciju da uživa, ako ništa preko ig profila…meni je to puno teže nisam toliko tehnički jaka kao vi mladi al doć će sve na svoje..više o meni na mom ig profilu estergalloeki, a tebi i tvom timu puno uspjeha u daljem radu i još ovako dobrih članaka i pistova želim..pozz ester..
  Malo sam bila prekratka😂😂😂😂😘

  • 22.05.2017
   Reply

   Instagram profil je divan i očito je našao svoj put do velikog broja ljudi. 🙂 Mislim da ću se uskoro pozabaviti i ovim “tehničkim” temama koje možda budu korisne, ali sve je to puno jednostavnije nego što na prvu izgleda. I ja tebi želim puno uspjeha u širenju pozitive. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *