001 – Ako se ne sramiš, nešto radiš krivo

U ovom, prvom po redu, TeaTime podcastu otkrivam zašto je sram odličan pokazatelj te zašto nikada neću obrisati niti jedan stari članak s bloga.

 

Recent Posts
Showing 2 comments
 • Reply

  Kažu: “Ne uspoređuj svoje početke s nečijom sredinom.” Meni se to često događa s nekim DIY projektima, vidim na Pinterestu, isprobam i onda sam jadna jer mi nije ispalo kao njima, ha ha ha.. A sigurno tamo nisu stavili svoj prvi pokušaj.

  A što se tiče blog postova, bolje da ni ne čitam neke svoje, ali isto ih neću obrisati. Brisanje sadržaja mi jedino ima smisla ako je osoba na početku bloganja pisala o svemu i svačemu, a onda je napokon otkrila kojim putem želi da joj blog ide pa obriše sadržaj koji se više ne uklapa u tu sliku (ne znam, kreneš pisati o kozmetici, ali skužiš da te više zanima osobni razvoj ili što već).

  • Tea
   Reply

   Nemam ništa za dodati, a taj citat mi je jedan od najdražih. 🙂 Što se blogova tiče, neke priče dođu do kraja i to je skroz ok. Ali ako je tema/cilj dosljedan, onda je gušt vidjeti i najstariji i najnoviji tekst, kao i cijeli taj razvojni put između. 🙂

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search