M

ožda sam naivna. Ali ja vjerujem da se može uspjeti ovdje i sada. Kada kažem ovdje, mislim na Hrvatsku. Kada kažem sada, mislim na ovo vrijeme krize i promjena.

Diplomirala sam i ušla u poslovni svijet s velikim očekivanjima. Ali nisam znala od kuda bih krenula. Točnije, uopće nisam znala što želim. Osim da želim mijenjati svijet, što je daleko od održivog poslovnog modela.

Imala sam nepresušnu količinu energije, entuzijazma i motivacije. Ali nisam imala iskustvo, alate i metode, nisam poznavala pravila poslovnog svijeta.

A da bi uspio u bilo kojoj igri, moraš poznavati pravila.

Također, moraš imati dobar tim. Poslovica kaže: S kim si, takav si. Tijekom studija sam imala osjećaj da poznajem baš sve proaktivne, pozitivne i ambiciozne ljude. A onda sam diplomirala i promijenila industriju i – više nisam poznavala nikoga.

img_3655-2-copy

Što nas dovodi do pitanja – Zašto TeaTime?

S

ada, par godina kasnije, sam malo pametnija. I neke stvari sam savladala i naučila (obično na vlastitim greškama).

Za početak, znam da ako imaš nepresušnu količinu energije, entuzijazma, motivacije i vjeruješ da se može uspjeti ovdje i sada – već imaš sve što ti treba.

A ako pritom želiš ubrzati svoj put prema uspjehu, TeaTime bi ti se mogao svidjeti.

Preuzmi (besplatan) dokument
Preuzmi (besplatan) dokument "25 stvari koje bih voljela da sam znala na početku karijere”
T

eaTime je sve ono što je meni falilo na početku karijere…i sve što učim sada, par godina kasnije.

Ovdje ćeš pronaći primjenjive alate i metode, korisne informacije i iskustvo koje sam stekla metodom pokušaja i promašaja, a koje će ti pomoći da konačno shvatiš što želiš i što prije kreneš u realizaciju svojih ciljeva.

A što se tiče pozitivnih i ambicioznih ljudi, na TeaTimeu ćeš pronaći “čajanke” s ljudima koje sam upoznala tijekom proteklih godina i čije priče su istovremeno korisne i motivirajuće.

Dodaj nove ljude u svoj (virtualni) krug jer TeaTime je jedna velika čajanka za sve one koji mijenjaju stvari, ovdje i sada.

I na kraju, meni najdraži dio TeaTimea je upravo druženje s tobom.

Najbolji način da ostanemo u kontaktu je – Newsletter. Bez spama i reklama, samo korisni savjeti koje ne dijelim nigdje drugdje. U svom inboxu ćeš me viđati jednom tjedno (češće samo u slučaju hitnih last-minute poklona).

Do tada, istraži TeaTime, klikni na ono što te zanima i pronađi nešto za sebe.

Veselim se upoznati te!

Ostani u kontaktu

I javi se ponekad. :)

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search